Om os

Om os

Vi er en førende finsk-baseret in Vitro diagnostik (IVD) virksomhed etableret i 1974. Vi udvikler, fremstiller og distribuerer pålidelige og hurtige diagnostiske tests til behandlingssteder. Vores mål er at støtte global sundhed ved at fremme effektiv sundhedspleje gennem nøjagtig og hurtig diagnostik. Vi leverer løsninger til at bekæmpe antimikrobiel resistens (AMR), en af de største trusler mod global sundhed, og driver bæredygtig brug af antibiotika i sundhedssektoren.

Aidian, tidligere Orion Diagnostica, er en finsk-baseret in Vitro diagnostik (IVD) virksomhed etableret i 1974. Vi udvikler, fremstiller og distribuerer pålidelige og hurtige diagnostiske tests specielt til sundhedssektoren. Vores mål er at hjælpe sundhed globalt ved at fremme effektiv sundhedspleje gennem nøjagtig og hurtig diagnostik. For at opnå dette ønsker vi at levere innovative løsninger til point of care. Tidlig overvågning af patienter og point of care-test giver rettidige resultater, der understøtter sundhedspersonale i beslutningstagningen om behandling.

Produkter af høj kvalitet og patientsikkerhed er kernen i vores forretning. Vi er specialiseret i point of care, og vores produktportefølje leverer løsninger til blandt andet infektionssygdomsdiagnostik, forbedret håndtering af diabetes og screening af tyktarmskræft. Derudover leverer vi brugervenlige produkter til hygiejneovervågning til brug for hospitaler og industrier.

I sundhedsvæsenet er korrekt brug af antibiotika nøglen til forebyggelse af antimikrobiel resistens (AMR), en af de største trusler mod global sundhed. Test før ordination ved hjælp af hurtige og nøjagtige point of care tests vejleder rationel antibiotika ordination. C-reaktivt protein (CRP) er et fremragende værktøj til at øge diagnostisk sikkerhed og vejlede korrekt brug af antibiotika. Vores produkter leverer løsninger til at bekæmpe AMR og fremme bæredygtig brug af antibiotika i sundhedssektoren.

Vores globale fodaftryk dækker over 60 lande. Vores QuikRead go® flagskibsprodukter bruges globalt, med over 60.000 instrumenter i brug af vores kunder. Vi er fuldt ud i overensstemmelse med ISO 13485 kvalitetsstandarden samt FDA krav.

Vi har cirka 300 dedikerede medarbejdere, som ønsker at være i front med at skabe værktøjer til bedre sundhedsvæsen. Ud over vores hovedkvarter i Espoo, Finland, har vi lokale kontorer i 12 forskellige lande: Sverige, Norge, Danmark, Tyskland, Tjekkiet, Slovakiet, Ungarn, Polen, Holland, Belgien, Estland og Kina.

Aidian Company Brochure

Aidian's local offices

Mission og vision

  • Mission
  • Vision