Om os

Om os

Vi er en førende IVD-virksomhed og tilbyder vores kunder og partnere de bedste løsninger og den bedste service med afsæt i et kundefokuseret setup, høj produktkvalitet og et dynamisk produktionsmiljø. Vi fremmer effektiv og enkel sundhedspleje gennem udvikling og fremstilling af pålidelige, hurtige og brugervenlige diagnosetest til især primær sundhedspleje.

Vi er en IVD-virksomhed med base i Finland og næsten 50 års erfaring med at udvikle og fremstille pålidelige, hurtige og brugervenlige diagnosetest til især primær sundhedsektor. 

Vi tilbyder vores kunder og partnere de bedste løsninger og den bedste service med afsæt i et kundefokuseret setup, høj produktkvalitet og et dynamisk produktionsmiljø. Vores tilgang er altid positiv, og vi stræber efter at levere fleksible løsninger, der opfylder kundernes unikke behov. 

Vi har 300 dedikerede medarbejdere, som brænder for at levere nyskabende værktøjer til endnu bedre sundhedspleje. Vi hjælper med at tackle en af de største trusler mod sundheden på globalt plan, antimikrobiel resistens, med én korrekt behandling ad gangen. 

Ud over hovedsædet i finske Espoo har vi lokalafdelinger i 12 lande: Sverige, Norge, Danmark, Tyskland, Tjekkiet, Slovakiet, Ungarn, Polen, Nederlandene, Belgien, Estland og Kina.

Vores fokus er i dag mere end nogensinde målrettet mod at udvide virksomheden og udvikle produkter, som opfylder kundernes behov i dag og i fremtiden.

Vores globale tilstedeværelse omfatter mere end 60 lande. Vores QuikRead go® flagskibsprodukter finder anvendelse globalt, og vi har i dag knap 60.000 aktive enheder. Vi overholder alle aspekter af kvalitetsstandarden ISO 13485 samt kravene fra FDA.

Værdier, mission og vision

  • Værdier
  • Mission
  • Vision