Social

Social

Vi er en ansvarlig arbejdsgiver, der er forpligtet til at forbedre etiske arbejdsmetoder. Lovlig forretningsdrift er afgørende for os i alle situationer. Vi ønsker, at vores medarbejdere skal føle, at de udfører meningsfuldt arbejde i et velstyret arbejdsmiljø.

Fremmer løbende læring og trivsel for vores medarbejdere

Aidian Sustainability Social

Vores medarbejdere

Grundlaget for vores drift er vores professionelle og engagerede personale. Vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv. Vi er forpligtet til at behandle alle vores medarbejdere lige, retfærdigt og med respekt. Vi vil være en fremragende arbejdsplads og tilbyde vores medarbejdere et sundt og sikkert arbejdsmiljø.

Trivsels- og kompetencestyring

Vi ønsker, at vores medarbejdere skal føle, at de udfører meningsfuldt arbejde, der svarer til deres kompetencer i et velstyret arbejdsmiljø. At varetage den løbende udvikling af både trivsel og kompetencer hos vores medarbejdere er vigtigt for os. Forudsætningen for trivsel og succes på arbejdet er, at hver medarbejder kender de mål, der er sat for deres arbejde, får feedback på deres præstationer og oplever succes på arbejdet.

I takt med at driftsmiljøet ændrer sig, vil løbende udvikling af personalets kompetencer spille en stadig vigtigere rolle. Hver medarbejder hos Aidian har lige muligheder for at få succes og udvikle sig i deres eget arbejde. Vi tilbyder forskellige karriere- og udviklingsmuligheder i forskellige stillinger.

Menneskerettigheder og anti-korruption

Vores mål er at overholde menneskerettighedsforpligtelser i alle vores operationer. Vi bestræber os på at sikre, at der ikke er nogen krænkelser af menneskerettighederne i vores egen drift eller i vores underleverandører, leverandører og andre samarbejdspartnere. Vi er forpligtet til og respekterer principper og værdier i de ti Principper i UN Global Compact, og principper i ILO-konventioner, og det samme forventer vi af vores partnere.

Aidian er engageret i den internationale kamp mod bestikkelse og korruption og deltager i FN's Global Compact. Aidian er forpligtet til en stærk arbejdsmoral og forbyder strengt sine medarbejdere, leverandører, tjenesteudbydere, partnere og distributører at deltage i bestikkelse og korruption, såvel som enhver adfærd, der kan give anledning til tilsyneladende eller mistanke om sådanne ulovlige aktiviteter. Aidian har implementeret retningslinjer for fair konkurrence som Aidians Code of Ethical Business Practice.