Sundhed

Sundhed

Patientsikkerhed er den vejledende værdi i alle Aidians processer, og vi arbejder for at sikre sikkerheden af vores produkter gennem deres livscyklus. Gennem vores produktudbud fremmer vi effektiv og fleksibel sundhedspleje og deltager i kampen mod antimikrobiel resistens (AMR), en af de største trusler mod global sundhed.

Aidian leverer smarte sundhedsløsninger til point of care

Aidian Sustainability Health

Patientsikkerhed og produktansvar

Vores mission er at hjælpe sundhed globalt ved at fremme effektive og fleksible løsninger i sundhedspleje. Patientsikkerhed er kernen i vores ansvar og den vejledende værdi i alle Aidians processer. Vi arbejder for at sikre sikkerheden af vores produkter gennem deres livscyklus. Vores produkter fremstilles ved hjælp af kvalificeret produktionsudstyr i et kontrolleret produktionsmiljø ved hjælp af validerede produktions- og kvalitetskontrolmetoder for at sikre, at hver batch opfylder forudbestemte kvalitetsspecifikationer.

De juridiske og regulatoriske krav fra sundhedsmyndighederne styrer vores aktiviteter i alt hvad vi gør. Udover dette følger vi også de fælles aftalte kodekser for harmoniseret praksis, der anvendes af vores industri internationalt. Aidian følger kravene til sine produkter, såsom EU-direktivet vedrørende IVD-diagnostik, samt de tilsvarende krav fra US Food and Drug Administration (FDA) og andre nationale regulatorer og ISO 13485-standarden. Aidian implementerer også i øjeblikket de nye IVD-regulative krav.

Aidian hjælper med at bekæmpe antimikrobiel resistens

Antimikrobiel resistens er en global sundhedstrussel

Antibiotika er livreddende medicin og de vigtigste lægemidler til behandling af bakterielle infektioner. Desværre har over- og misbrug af antibiotika drevet udviklingen af antibiotika resistente bakterier. Som et resultat bliver antibiotika ineffektive, og det bliver vanskeligt at helbrede tidligere behandlede infektioner. Verdenssundhedsorganisationen (WHO) har erklæret antimikrobiel resistens (AMR) som en af de top-10 aktuelle globale sundhedstrusler.

Antibiotika kan kun anvendes til behandling af bakterielle infektioner. Størstedelen af alle antibiotika, der bruges i sundhedsvæsenet, ordineres i primær plejen, hvor luftvejsinfektioner er den mest almindelige årsag til sundhedsbesøget. Imidlertid er cirka 90 % af luftvejsinfektioner forårsaget af vira eller er selvbegrænsende infektion og antibiotika er ikke nødvendige for at helbrede patienten. Korrekt brug af antibiotika er nøglen i kampen mod AMR. Aidians QuikRead go CRP- og Strep A-test hjælper sundhedspersonale med at identificere, om der er brug for antibiotika eller ej.